[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ζέρβας: Η Θεσσαλονίκη βγάζει Δήμαρχο για κάθε γειτονιάΣυνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας άσκησε τα εκλογικά του δικαιώματα στο 41ο δημοτικό σχολειό το μεσημέρι.


Ο υποψήφιος δήμαρχος μπήκε ευδιάθετος στο εκλογικό τμήμα λέγοντας πως αυτό ήταν το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοίτησε.

«Είναι μια σημαντική μέρα για μένα και για τους συνεργάτες μου. Σήμερα ψηφίζω στο δημοτικό σχολείο στο οποίο φοίτησα πριν κάποια χρόνια. Σήμερα η Θεσσαλονίκη ψηφίζει δήμαρχο. Ψηφίζει για το εάν θέλει έναν δήμαρχο που θα φροντίζει κάθε γειτονιά της, κάθε πολίτη. Έναν δήμαρχο για την προοπτική της τα επόμενα τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας πως «προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια δημιουργίας και περηφάνιας. Νίκες για την Θεσσαλονίκη».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]