[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

“Μουσικές της Άνοιξης” στο Βασιλικό Θέατρο

Στο Βασιλικό Θέατρο δίνονται τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στις 18.30 οι συναυλίες των καθηγητών και μαθητών του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης με τη παρουσίαση των Μουσικών Συνόλων σε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα με τίτλο «Μουσικές της Άνοιξης».


Στις συναυλίες συμμετέχουν: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου, η Ορχήστρα Πνευστών – Μπάντα, η Μικτή Χορωδία, η Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής, η Λαϊκή Ορχήστρα, σύνολα Σαξοφώνων και Κιθάρας, «Συναυλητές» - Ορχήστρα Φλάουτων, Σύνολο Εγχόρδων, Ροκ Σύνολο,  Σύνολο Τραγουδιού και  Σύνολο Χάλκινων.

Καλλιτεχνική διεύθυνση, αρχιμουσικός Παναγιώτης Διαμαντής.Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 12ης Μουσικής Εβδομάδας του Ωδείου Άνω Πόλης με είσοδο 5 ευρώ.

Από 14 έως 19 Μαΐου στις 18.30 οι εκδηλώσεις της 12ης Μουσικής Εβδομάδας θα πραγματοποιούνται στο θέατρο της οδού Αισχύλου 17 της Άνω Πόλης με ελεύθερη είσοδο.

Στις φωτογραφίες μέρος των μουσικών συνόλων του Ωδείου Άνω Πόλης που θα εμφανιστούν στη συναυλία της 13ης Μαΐου 2019 στο Βασιλικό Θέατρο.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]