[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δήλωση Λεκάκη ενόψει β γύρου



Τους Θεσσαλονικείς που ψήφισαν την παράταξη "Θεσσαλονίκη Πρώτη" στις δημοτικές εκλογές και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έδωσαν έναν "καθαρό και έντιμο εκλογικό αγώνα" ευχαριστεί, μέσω ανακοίνωσης, ο επικεφαλής του συνδυασμού, Πέτρος Λεκάκης.

 
Ο κ.Λεκάκης συγχαίρει τους δύο ανθυποψηφίους του, Νίκο Ταχιάο και Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την επιτυχία τους να βρεθούν στο δεύτερο γύρο των εκλογών και προσθέτει: «Στη "Θεσσαλονίκη Πρώτη" δώσαμε έναν εκλογικό αγώνα με συνέπεια, καθαρές θέσεις και βλέμμα και ήθος απέναντι σε πιέσεις κομμάτων και συστημάτων με μοναδικό στόχο η Θεσσαλονίκη να διατηρήσει την αυτοδιοικητική της παρακαταθήκη και ανεξαρτησία. Ώστε για την πόλη να αποφασίζει η ίδια και όχι τα κόμματα».
 
Συμπληρώνει δε ο κ.Λεκάκης πως «τα όσα έγιναν εις βάρος της παράταξής μας ειδικά τον τελευταίο προεκλογικό μήνα δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Ωστόσο, μείναμε όρθιοι και θα μείνουμε παρόντες στην πόλη και το δήμο για μια "Θεσσαλονίκη Πρώτη"».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]