[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού ο ΑηδονόπουλοςΚατά της ιδιωτικοποίησης του νερού τάχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Συνέργεια πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος, στο περιθώριο της συνέντευξης της Πρωτοβουλίας 54 φορέων και κινημάτων για
τη Συνεργατική Μη Κερδοσκοπική Διαχείριση του Νερού της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αηδονόπουλος δήλωσε την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του νερού -όπως άλλωστε είχε πράξει και τον Μάιο 2014 με αφορμή το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε τότε για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

«Τον Μάιο του 2014 ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης δήλωσα την αντίθεση μου στην ιδιωτικοποίηση του νερού. Την ίδια θέση διατηρώ και σήμερα. Η εφαρμογή του μοντέλου της συνεταιριστικής διαχείρισης μας βρίσκει σύμφωνους εφόσον είναι σαφής, απολύτως συγκεκριμένη και στο πλαίσιο αμοιβαίων υποχρεώσεων και ευθυνών. Δεν ξεχνάμε ότι δεν αφορά ένα οποιοδήποτε εμπόρευμα αλλά το νερό, το πολυτιμότερο αγαθό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]