[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σιμόπουλος: Να μη γίνει η Ελλάδα... Σκανδιναβία στον τομέα της οικογένειας"Δεν θέλω η Ελλάδα να γίνει Σκανδιναβία στον τομέα της οικογένειας. Ας γίνει αλλού". Αυτό τόνισε χθες, 12 Μαΐου, o πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος σε ομιλία του στα "Κυρίλλεια και Μεθόδεια 2019" του
Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου με θέμα “Ελληνική Οικογένεια – Σύγχρονες προκλήσεις”.

"Λέω όχι στους “δικαιωματιστές” του οικογενειακού δίκαιου. Οι απόψεις μου είναι πάνω από   κόμματα", πρόσθεσε.

Ζήτησε "να σταματήσουμε την υπογεννητικότητα με οικονομική ασφάλεια για τους νέους. να ενισχυθούν οι παραδοσιακοί οικογενειακοί δεσμοί".

Όπως είπε, "απαιτούνται πολιτικές όπως είναι π.χ. η στέγαση νέων ζευγαριών σε κατοικίες που περιέχονται στην ιδιοκτησία του κράτους από σχολάζουσες κληρονομιές, αποποιήσεις, δωρεές, κατασχέσεις" καθώς και "πολιτικές όπως είναι π.χ. η «βοήθεια στην εργαζόμενη μητέρα” ή “Νταντά της γειτονιάς”, μέσω των οποίων γυναίκες ή άνδρες θα πιστοποιούνται να αναλαμβάνουν τη φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας, τις ώρες που εργάζονται οι μητέρες".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]