Της ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΕΚΕΡΙΔΟΥ*

Η πόλη που «ονειρεύομαι» εχει ως κύριο χαρακτηριστικό την ποιότητα και την αγαπη.
Ειναι ωραίο να αναπολείς,να περπατάς στα μαγικά σοκάκια της Άνω πόλης, να διασχίζεις τη Τσιμισκή και να πονάς που η Προξένου Κορομηλά δεν έχει το παλμό περασμένων ετών.

Τα μαγαζιά περιμένουν τους λίγους τουρίστες, σε συγκεκριμένους μήνες, για να μπορέσουν να ειναι κερδοφόρα.
Οι παραδοσιακές μας αγορές Μοδιάνο-Καπάνι- Βλάλη, στο Ιστορικό κέντρο της πόλης ειναι παραμελημένες και οι άνθρωποι ζητούν την έγνοια της δημοτικής αρχής.
Κάνω όνειρα, γιατί θέλω να έχω το βλέμμα μου στο μέλλον. Δεν συμβιβάζομαι με τα λίγα, δεν θέλω να αποδεχτώ τη μιζέρια ως τροπο ζωής.
Σας παρουσιάζω τις σκέψεις μου αλλά δεν σας έχω συστηθεί. Επιτρέψτε μου σε λίγες αράδες, γιατί απεχθάνομαι τα λόγια. Θέλω να κριθώ απο τα έργα μου ως δημοτικής συμβούλου με το συνδυασμό «Συνέργεια Πρώτα η πόλη μας» του Χάρη Αηδονόπουλου μια ανεξάρτητη παράταξη πέρα από κομματικές γραμμές διότι οι δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να χρωματίζονται ούτε να κατευθύνονται.
Γεννήθηκα και ζω μέσα στην καρδιά αυτής της πόλης. Είμαι Πτυχιούχος Management&Accounting από το Τ.Ε.Ι Σίνδου.
Εργάστηκα στον τομέα μου,στην εταιρία ΕΛ.ΠΕ και τα τελευταία 15 έτη δραστηριοποιούμαι με επιτυχία επί του Ασφαλιστικού τομέα σε μία από τις πλέον μεγάλες και γνωστές εταιρίες του κλάδου. Είμαι στην καρδιά του ιδιωτικού τομέα και της οικονομίας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης μας,γιατί είμαι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της,όπως και γνωρίζω ότι της αξίζει και μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο.Γιατί όποτε φέρνουμε στο μυαλό μας την Θεσσαλονίκη θυμόμαστε κάτι όμορφο.
Να γκρεμίσουμε τη πόλη δε μπορούμε!!  Να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια της,να αναδείξουμε τα μνημεία της και να φέρουμε τουρισμό, μπορούμε να τα υλοποιήσουμε άμεσα.
Τα πάρκα και οι παιδικές χαρες σε κάθε γειτονιά ειναι παρέμβαση απαραίτητη και ουσιαστική .
Θεσσαλονίκη δεν ειναι μόνο το κέντρο. Είναι όλα τα διαμερίσματα και οι κάτοικοι όλων των περιοχών.
Το όνειρο μου εχει ρεαλισμό. Τιμά όσους πρόσφεραν στη πόλη. Αλλα τρέχει με υψηλές ταχύτητες για το μέλλον.
Έχουμε να κάνουμε πολλά στη διάρκεια της θητείας μας. Δίνουμε έμφαση στα «μικρά» και αναγκαία έργα , για να στηρίξουμε το φιλόδοξο σχέδιο μας. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε , απο όποιο μετερίζι μας αναθέσετε.
Θέλουμε η πόλη μας να αποκτήσει ταυτότητα και να είναι φιλόξενη για όλους τους επισκέπτες της.
Δώστε μας τη δύναμη να σας αποδείξουμε οτι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε!!



*Η Στέλλα Μεκερίδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό “Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας” του Χάρη Αηδονόπουλου