[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Καμαρινός έκοψε πρώτος το... νήμα του Πρωτοδικείου!Στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου -και πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας- το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή» ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός.

Ο κ. Καμαρινός συνοδευόταν από πολυμελή αντιπροσωπεία του συνδυασμού.
Αμέσως μετά την κατάθεση του συνδυασμού έκανε την εξής δήλωση:
«Καταθέσαμε σήμερα το πλήρες ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Ξεκινάμε από την αρχή», το οποίο στελεχώνεται από 108 δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και πληροί την ποσόστωση 40% μεταξύ των δύο φύλων. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από στελέχη ικανά που έχουν όρεξη για δουλειά και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Είμαστε ανεξάρτητοι και καλούμε τους δημότες να μας εμπιστευτούν ώστε να αφοσιωθούμε απόλυτα στην διοίκηση του δήμου. Όλοι μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με γνώμονα το καλό του τόπου μας. Όλοι μαζί θα δώσουμε μάχη για έναν δήμο σύγχρονο, έναν δήμο -πρότυπο που θα σέβεται τον δημότη. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]