[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με το Ζέρβα ο ΑηδονόπουλοςΟ επικεφαλής της παράταξης  «Συνέργεια  #πρώτα η πόλη μας» και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Χάρης Αηδονόπουλος, στηρίζει Ζέρβα!


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

«Παραμένουμε συνεπείς στη θέση μας για ΜΗ ανάμιξη των πολιτικών κομμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού οι στηρίξεις που παρέχουν αποτελούν δεσμεύσεις, που ενίοτε αναστέλλουν τις προσδοκίες της πόλης μας.
 
Μεταξύ των δύο αξιόλογων υποψηφίων  για τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, προκρίνουμε την υποψηφιότητα του επικεφαλής της παράταξης  «Ναι στη Θεσσαλονίκη»  Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος από την αρχή δήλωσε-όπως και εμείς άλλωστε-ότι εκτίθεται στη κρίση των συμπολιτών του ως ανεξάρτητος.
 
Ελπίζουμε ότι την επομένη των εκλογών το διακύβευμα όλων μας θα είναι ο αγώνας για μια καλύτερη Θεσσαλονίκη, με συνέργεια και συνθέσεις για το κοινό καλό».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]