[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νέα δημοσκόπηση για το δήμο Θεσσαλονίκης

Σημαντικά μεγαλύτερο προβάδισμα στον Νίκο Ταχιάο σε σχέση με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll δίνει γκάλοπ της εταιρείας Interview για το «Πρώτο ΘΕΜΑ», που διεξήχθη το διάστημα 20-23 Μαΐου.


Σύμφωνα με την έρευνα ο Νίκος Ταχιάος συγκεντρώνει ποσοστό 23,4%, ενώ ο Γιώργος Ορφανός έρχεται δεύτερος με ποσοστό 12,5%.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου βρίσκεται στην τρίτη θέση συγκεντρώνοντας μόλις το 11,7% των ψήφων, ενώ ακολουθούν  ο Σπύρος Βούγιας με 8,4%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2% και ο Κώστας Ζέρβας με 6,4%.

Ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι της υποψήφιας που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση έρθουν αντιμέτωποι τη δεύτερη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Ταχιάος έχει ποσοστό 49,7%, ενώ η Κ. Νοτοπούλου βρίσκεται στο 21,9%.
Μικρότερο είναι το προβάδισμα του κ. Ταχιάου έναντι του Γιώργου Ορφανού, σε περίπτωση που οι δυο τους περάσουν στον δεύτερο γύρο, 37,6% έναντι 30%. Η κυρία Νοτοπούλου χάνει και σε περίπτωση αναμέτρησης με τον Γιώργο Ορφανό, ενώ ο κ. Ταχιάος θα κέρδιζε και σε μια αναμέτρηση με αντίπαλο τον Σπύρο Βούγια.


dimoskopisi-proto-thema-1.jpg

dimoskopisi-proto-thema-2.jpg

dimoskopisi-proto-thema-3.jpg

dimoskopisi-proto-thema-4.jpg

dimoskopisi-proto-thema-5.jpg

dimoskopisi-proto-thema-6.jpg

dimoskopisi-proto-thema-8.jpg

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]