[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο Σουφλί η ΧατζηγεωργίουΤο Μέγα Δέρειο και τον οικισμό του Μικρού Δερείου, χωριά του ορεινού όγκου του δήμου Σουφλίου, επισκέπτεται σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Ελευθερία Χατζηγεωργίου.


Στο πλαίσιο των περιοδειών, που ήδη έχει αρχίσει και έχει προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες να πραγματοποιήσει σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, η κ. Χατζηγεωργίου επισκέπτεται τον Έβρο, «με στόχο την ανάπτυξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για τα προβλήματα και τα ανοιχτά ζητήματα της περιοχής και την αναζήτηση λύσεων».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στη 1.00 το μεσημέρι, η υφυπουργός θα μεταβεί στο Μέγα Δέρειο, όπου θα έχει συναντήσεις με τις αρχές και τους τοπικούς φορείς, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στον οικισμό του Μικρού Δερείου, προκειμένου να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να καταγράψει από κοντά τις ανάγκες και τα αιτήματά τους και να αναζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση του τόπου τους.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]