[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ρεύμα στις ΣυκιέςΔιακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές των Συκεών έχει προγραμματίσει για σήμερα 29/5/2019 ο ΔΕΔΔΗΕ.


Διακοπές ρεύματος από τις 08:00 έως τις 11:00 θα έχει η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πόντου Σουρμένων, Βύρωνος (από Πηλίου έως Πόντου), Τριπόλεως, Νικομήδειας.

Διακοπή το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχει επίσης η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς ΝΊγδης, Βουλγαροκτόνου, Κυριακοπούλου, Γεννηματά (από Ν.Παρασκευά ως Ζαρίφη), Ζαρίφη (από Γεννηματά ως Κορυτσάς), Ρ.Φερραίου (από Ν.Παρασκευά ως Κορυτσάς),Α. Παπανδρέου 118-120.

Διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 11:00 έως τις 13:30 θα έχει η περιοχή των Συκεών που περικλείεται από τις οδούς:Α.Παπανδρέου (από Επταπυργ'ιου ως Παγγαίου), Λασάνη, Ιερολοχιτών, Φιλ.Εταιρείας, Μουργκάνας, Παγγαίου, Κρήτης,

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]