Αυτός δεν ήταν διαρρήκτης! Ήταν... σκέτη καταστροφή! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ρήμαξε, στην κυριολεξία, 64 αυτοκίνητα, πριν η αστυνομία βάλει τέλος στη δράση του.


Τι έκανε ο 42χρονος; Τριγυρνούσε στα πάρκινγκ κέντρων διασκεδάσεως (κυρίως) και σούπερ μάρκετ. Μόλις διαπίστωνε ότι ο ιδιοκτήτης άφηνε στο εσωτερικό του οχήματός του κάποια τσάντα, ή άλλα αντικείμενα και πήγαινε να διασκεδάσει, ή να ψωνίσει, αναλάμβανε δράση: Πήγαινε στο αυτοκίνητο, έσπαγε ένα από τα παράθυρα κι άρπαζε από το εσωτερικό ό,τι έβρισκε!

Η δράση του σταμάτησε χθες, σε πάρκινγκ νυκτερινού κέντρου της Καλαμαριάς, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς. Μάλιστα, για να καταφέρει να διαφύγει, πάλεψε με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2017 ως τη σύλληψή του, είχε διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο 64 οχήματα! Είχε κλέψει, από το εσωτερικό, πάνω από 4.200 ευρώ, κινητά και τάμπλετ ων... ουκ έστιν αριθμός (ούτε ο ίδιος θυμόταν πόσα), ενώ είχε διαρρήξει... πέντε φορές το ίδιο μπαράκι, από όπου έκλεβε ποτά και... τρόφιμα!

Ο 42χρονος χρησιμοποιούσε για τις... "δουλειές" του δύο αυτοκίνητα, τα οποία κατασχέθηκαν. Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.