[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε... 5 αναπηρικά αμαξίδια μετατράπηκαν τα άχρηστα καπάκιαΔωρεάν διάθεση πέντε αναπηρικών αμαξιδίων πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης “Keep on moving”.


Η  προμήθεια των αμαξιδίων εξασφαλίστηκε μέσω της συλλογής καπακιών πλαστικών μπουκαλιών και τη μετατροπή της οικονομικής τους αξίας σε αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Τα  αναπηρικά αμαξίδια πρόκειται να διατεθούν :

στο Κέντρο Υγείας Τούμπας
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς-Ο Άγιος Δημήτριος»
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου»
στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο»
σε άπορο δημότη, κατόπιν αιτήματος του Προγράμματος Streetwork της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ.

Η παράδοση των αμαξιδίων θα πραγματοποιηθεί από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στις 10:00 στο κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.

“Θα  θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φορείς αλλά και όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη στη δράση αυτή. Πρόκειται για μια απλή κίνηση με μεγάλη ανταποδοτική αξία. Η συμμετοχή των πολιτών στην δράση δηλώνει την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και προσφοράς προς το περιβάλλον”, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρος Λεκάκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]