Κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα οι αμαζόνες του ΠΑΟΚ MORRIS πήραν άλλους τρεις βαθμούς κερδίζοντας την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ με 0-4, κατακτώντας περήφανα δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και τον φετινό τίτλο, ο οποίος θα μείνει για ακόμα μία χρονιά στο φυσικό του σπίτι στα γραφεία της Τούμπας.

Στην φετινή χρονιά, που η ηλικιακή ανανέωση συμβάδισε με έναν ακόμη τίτλο και η οποία θεωρείται απολύτως πετυχημένη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας βάζει την δική της πινελιά στο εορταστικό σαββατοκύριακο, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το βόλεϊ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το ποδόσφαιρο ανδρών.
Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και πάνω απ'όλους στον Πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, ο οποίος δεν φείδεται κόπου και εξόδων για να έχει τα τμήματα του ΠΑΟΚ ψηλά και ανταγωνιστικά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά και ευτύχησε να σκοράρει από νωρίς με την Gisela Betancourt στο 12' ενώ έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με την Ελένη Κακαμπούκη. Το 0-2 ήταν κι το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του Δικεφάλου εξακολούθησαν να παραδίδουν μαθήματα τριγωνομετρίας και σκόραραν ασταμάτητα με τις Αναστασία Σπυριδωνίδου (52') και Ρούλα Πούλιου (62') να γράφουν με την σειρά τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερς και τον ΠΑΟΚ να παίρνει μία άνετη νίκη. Τελικό σκορ 0-4.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: 0-4

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νάση, Κακαμπούκη, Στράντζαλη (46’ Πίτσιου), Πούλιου (79’ Προξένου), Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Betancourt (63’ Πατερνά), Καραπέτσα, Μήτκου, Γεωργίου, Smiljkovic (63’ Δοϊρανλή)