[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σε σπουδαστές δημοσιογραφίας θα δώσει συνέντευξη ο Ταχιάος

Σε σπουδαστές δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Ταχιάος.O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει διαδοχικές συνεντεύξεις τύπου των υποψηφίων για την τοπική αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας.


Οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε μια σειρά όμοιων ερωτήσεων, τις οποίες έχουν συντάξει οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας με την επιμέλεια των καθηγητών τους.


Η διαδικασία ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 με την πρώτη συνέντευξη τύπου του κυρίου Νίκου Ταχιάου. Ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° Θεσσαλονίκης (Ερμού 45, αίθουσα 12, 1ος όροφος), στις 12 μ.μ. για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.


Το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης, η έλλειψη θέσεων parking, η καθαριότητα και τα έργα ανάπλασης της πόλης, αλλά και οι υποδομές αθλητισμού  είναι μερικά από τα ζητήματα που θα τεθούν στον κ. Ταχιάο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]