Απάντηση στην ανακοίνωση της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, που του καταλογίζει ακόμη και... συμπόρευση με τη Χρυσή Αυγή, δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας.


Ο κ. Κούβελας δηλώνει έκπληξη από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΥΜΑΘ και προσθέτει:

«Όλοι περιμέναμε να αναφερθεί στην προσφορά των ευεργετών και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Όμως, αυτή στο λογύδριό της απλά καταφέρονταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα θέματα της υγείας και εκθείαζε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.   Αναρωτήθηκα, λοιπόν, «για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» αφότου είχε προχωρήσει την ομιλία της εκτός θέματος και κλίματος.

Στη προσπάθειά της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρησή της από την εκδήλωση, ακολούθησε την γνωστή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να εκτοξεύουν αναίτιους, άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς – κλισέ με κάθε ευκαιρία. Ας μην ανησυχούν, όμως, οι κυβερνητικοί. Σύντομα θα απαλλαγούν από το βάρος της θεσμικής τους ιδιότητας και θα μπορούν να απευθύνονται με άνεση στα κομματικά ακροατήριά τους», καταλήγει.