[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Να επανεξετάσει την ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ η κυβέρνηση, ζητά το ΚΙΝΑΛ

“Καλούμε και πάλι την Κυβέρνηση να επανεξετάσει την στάση της στην εν λόγω ιδιωτικοποίηση και την υποδειγματική μέχρι τώρα σχέση μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στα ΕΛ.ΠΕ. και να την χρησιμοποιήσει ως μοντέλο ανάπτυξης της χώρας”.Αυτό τονίζει, σε δήλωσή του για το θέμα της ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ, ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ, Γ. Αρβανιτίδης, ο οποίος, μαζί με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής  ομάδας του Κινήματος Β. Κεγκέρογλου, συνάντησε τους εκπροσώπους από όλα τα Σωματεία των εργαζομένων στον Όμιλο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ (ΕΛ.ΠΕ.).


“Τις ενστάσεις του Κινήματος Αλλαγής, σε αυτόν τον διαγωνισμό, τις είχα εκφράσει τόσο με επισκέψεις μου στα ΕΛ.ΠΕ., όσο και με παλαιότερες ανακοινώσεις μου. Χθες απλά επιβεβαιωθήκαμε και ανακοινώθηκε η αποτυχία της έκβασης του σχετικού διαγωνισμού ιδιωτικοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ” πρόσθεσε ο κ. Αρβανιτίδης.


Πρόσθεσε ότι “μια σχέση δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, όπου τα μερίσματα τρέχουν και τα οικονομικά αποτελέσματα EBITDA καταγράφουν συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ, δεν έχει ανάγκη από traders, με κίνδυνο την απαξίωση των σύγχρονων εγκαταστάσεων των ΕΛ.ΠΕ. και την μετατροπή των Διυλιστηρίων σε αποθήκες και παλιοσίδερα”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]