Η γυναίκα του Λέο Μάτος, Τάμυ Μάτος μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον σύζυγό της και την δίψα που ο παίκτης του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μου αρέσει να ζω στη Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη ειδικά το καλοκαίρι. Την αγαπάω, είμαστε από το Ρίο και λατρεύουμε τις παραλίες, άρα και της Θεσσαλονίκης. Η ζωή είναι πολύ χαλαρή εδώ και το διασκεδάζουμε αρκετά εδώ.
Γνωριζόμαστε 15 χρόνια και τον γνώρισα όταν αγωνιζόταν στη Φλαμένγκο. Ήταν 18 ετών. Ζήσαμε στο Παρίσι, την Ουκρανία και τώρα εδώ και μας αρέσει το εδώ. Αν μπορούσα θα μεγάλωνα τα παιδιά μου εδώ και θα ζούσα τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη.
Δεν είναι εύκολο να μιλήσω γι’ αυτόν γιατί τον αγαπώ. Μεγαλώσαμε μαζί και έχω δει πώς πολύ πώς είναι ως πατέρας, σαν άτομο, σαν χαρακτήρας, είναι πολύ δυνατός. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του. Πολλοί με ρωτούν πώς είναι στο σπίτι, επειδή στο γήπεδο είναι σκληρός. Αυτό που μπορώ να απαντήσω είναι πως η ζόρικη στο σπίτι είμαι εγώ, εκείνος είναι πολύ χαλαρός, πολύ ήρεμος με τα παιδιά. Όταν έχει χρόνο μένει σπίτι και παίζει ποδόσφαιρο.
Αγαπάμε την funk μουσική, μάλιστα γνωριστήκαμε σε funk συναυλία. Θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα γιατί είναι κάτι το οποίο θα γράψει ιστορία. Περίμενε πολύ γι’ αυτήν την στιγμή και δεν είναι μια απλή στιγμή, είναι η δουλειά τριών ετών. μαζί με τον ΠΑΟΚ. Περίμενε πολύ γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι δουλειά τριών χρόνων. Επιτέλους, είμαι σίγουρη και ελπίζω πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα».