«Πιστεύω βαθιά ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως κομματικής ένταξης, δεν φοβάται. Πιστεύω ακόμη ότι ήρθε η ώρα να αντιδράσει. Όχι για το Χρήστο Γιαννούλη. Όχι για τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ούτε ακόμη για
τον Απόστολο Τζιτζικώστα που δέχθηκε προπηλακισμούς στο Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο προπηλάκισαν ως προδότη στη Βέροια».

Αυτό τονίζει ο Χρήστος Γιαννούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», στην ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στο δημοκρατικό κόσμο και δημοσιεύεται αυτές τις ημέρες στον Τύπο της Βόρειας Ελλάδας καθώς επίσης σε εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας (Εφημερίδα των Συντακτών, Thessnews, Αυγή,  Νέα Σελίδα, κ.α).

Ο Χρήστος Γιαννούλης δηλώνει ακόμη βέβαιος ότι «ο δημοκρατικός κόσμος της Κεντρικής Μακεδονίας θα στείλει το πρώτο μήνυμα στις εκλογές της 26ης Μαΐου», σημειώνοντας ότι «το οφείλει στους αγώνες του, στις ιδέες του, στην ιστορία του, στους κληρονόμους του και τελικά το οφείλει στη Δημοκρατία» και τονίζει: «Εξάλλου κάποια στιγμή θα απαντήσουμε. Γιατί όχι τώρα;».