[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νυφούδης: Ο πολίτης δεν θέλει δικαιολογίες

«Ο ρόλος του δημοτικού σύμβουλου είναι δύσκολος , απαιτητικός , δεν αμείβεται , ουσιαστικά είναι ένας εθελοντής για την πόλη, με πολλές απαιτήσεις  από τους  πολίτες -και δικαίως- γιατί πράγματα  που έπρεπε ήδη να έχουν γίνει , δεν έγιναν και η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί».


Αυτό δήλωσε ο Νίκος Νυφούδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στη Βεργίνα τηλεόραση. 
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗχρωμη»  Θεσσαλονίκη προέτρεψε τους  πολίτες σε αυτές τις εκλογές  «να κάνουν μία υπεύθυνη επιλογή , να διαλέξουν τον «κατάλληλο», να επιλέξουν ανθρώπους που μπορούν να δουλέψουν , κρίνοντας τους από το βιογραφικό τους και απ όσα έχουν κάνει στη ζωή τους» και συνέχισε λέγοντας « η  Θεσσαλονίκη θέλει διοίκηση αποτελεσματική .Είναι η κατάλληλη ώρα τώρα να πετύχουμε μια ευρύτερη συναίνεση, χωρίς την οποία θα είναι αδύνατο να διοίκηση ο επόμενος δήμαρχος με την απλή αναλογική»
Σύμφωνα με τον Νίκο Νυφούδη  «το πρόγραμμα της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης δεν είναι ευχολόγιο. Πολλά από εκείνα που πρότεινε ο Σπύρο Βούγιας το 1998 ακόμα δεν έχουν γίνει και η πόλη τα έχει ανάγκη. Η σημερινή διοίκηση παραδίδει ένα οικονομικά ταχτοποιημένο δήμο  αλλά με τεράστια προβλήματα σε υποδομές , πχ οι ποδηλατοδρόμοι είναι κατεστραμμένοι , το σύστημα ελέγχου στάθμευσης   είναι αναποτελεσματικό. Πρέπει η διοίκηση να μην στηρίζει εμμονικά επιλογές της  που δεν αποδίδουν αλλά να ακούει τον κόσμο , να έχει τη γενναιότητα να παίρνει πίσω αποφάσεις της και να τις τροποποιεί».
Σε ερώτηση για το τι θεωρεί σημαντικό για την πόλη , ο υποψήφιος με την «ΠΟΛΗχρωμη» Θεσσαλονίκη  απάντησε «για τα τουριστικά και τα μεγάλα έργα μετράω τα  λόγια μου γιατί , περπατώντας και ζώντας σε αυτή την πόλη καταλαβαίνω πως ο πολίτης χρειάζεται πρώτα τα μικρά και καθημερινά , τους κάδους να μπουν κάτω από τη γη , να μπορεί να παρκάρει , να περπατήσει με το παιδί του χωρίς να κινδυνεύει να παρασυρθεί. Αν κατακτήσουμε αυτά τα απλά θα μπορέσουμε να πάμε και στα μεγαλύτερα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]