Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ισχύουν σήμερα Κυριακή, 7 Απριλίου, από τις 07:00 έως τις 19:00 το απόγευμα καθώς εκτελούνται εργασίες κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης.


Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα εφαρμόζεται:

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς δυτικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.