Στα... δύο η Εγνατία από έργα της ΕΥΑΘ


Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Εγνατίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ισχύουν σήμερα Κυριακή, 7 Απριλίου, από τις 07:00 έως τις 19:00 το απόγευμα καθώς εκτελούνται εργασίες κατασκευής νέου αγωγού ύδρευσης.


Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα εφαρμόζεται:

Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή της με την οδό Δωδεκανήσου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς δυτικά.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Σχόλια