“Είπαμε σε αυτήν την προεκλογική προσπάθεια, να μην βγάλουμε ένα μπλουζάκι που να διαφημίζει απλά την παράταξη και τον υποψήφιο δήμαρχο. Όχι μόνο επειδή υπάρχει... συνωστισμός στον προεκλογικό στίβο, και ο κόσμος έχει ήδη μπουχτίσει από φωτογραφίες υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, καθώς και από τις λοιπές διαφημίσεις των παρατάξεων. Αλλά

γιατί τα συγκεκριμένα προεκλογικά υλικά προωθούν μιαν μαρκετίστικη αντίληψη για την πολιτική που εκφράζει πολύ επικοινωνία και λίγο ουσία”.


Με τα λόγια αυτά κάνουν την… προώθηση των πρωτότυπων “φυλλαδίων” τους τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Μένουμε Θεσσαλονίκη”. Και προσθέτουν:


“Σκεφτήκαμε, λοιπόν, αφού ένα από τα κεντρικά ζητήματα αυτής της προεκλογικής περιόδου, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, ακριβώς επειδή κυρώθηκε κατά παράβαση του Συντάγματος και ενάντια στην βούληση του ελληνικού λαού, να αφιερώσουμε σε αυτό το ζήτημα τα μπλουζάκια μας. Πήραμε, λοιπόν, ένα σκίτσο του Νικόλα, το οποίο κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο πριν από ένα-δυο μήνες, ...και φτιάξαμε ένα μπλουζάκι που εκφράζει μιαν άλλη αντίληψη για την πολιτική, που λέει ότι σε αυτήν μιλάμε για τα μεγάλα ζητήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες των Πολλών, και όχι για τον εαυτό μας”.


Τα μπλουζάκια των “Μένουμε Θεσσαλονίκη” φέρουν το εξής σκίτσο:




Όπως διευκρινίζει η παράταξη, τα μπλουζάκια παράγονται στη Θεσσαλονίκη, βγαίνουν σε μαύρο και άσπρο και σε τρία μεγέθη. Στέλνονται σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10€ + τα έξοδα αποστολής, και τα έσοδα υποστηρίζουν τις προεκλογικές δραστηριότητες της παράταξης.


Για τις παραγγελίες σας, στέλνετε ένα μήνυμα είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση menoumethess@gmail.com, είτε με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα που διατηρεί η δημοτική κίνηση στο facebook.