[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επίσκεψη Φώτη Καρύδα σε Φανάρι και Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο είχε στο Φανάρι ο υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, κ. Φώτης Καρύδας το Σάββατο 30 Μαρτίου. 
Μέσα σε ένα εγκάρδιο περιβάλλον οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα που αφορούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θέματα σχετικά με την Ελληνική Ομογένεια καθώς και ό,τι αφορά την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και την μεγάλη Πατριαρχική Σχολή του Γένους. 
Μάλιστα, σχολίασαν τις σχέσεις του Φαναρίου με την Τουρκική Κυβέρνηση που, όπως επισήμανε ο κκ Βαρθολομαίος, είναι άριστες.
Τέλος, ο κκ Βαρθολομαίος ευχήθηκε καλή επιτυχία για την υποψηφιότητα του κυρίου Καρύδα για την Β’ Αθηνών. Μετά το πέρας της συνάντησής τους ακολούθησε γεύμα προς τιμήν του κ. Φώτη Καρύδα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Μεγάλη Οικουμενική Τράπεζα του Πατριαρχείου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]