[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αποκαλύφθηκε εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων!

Υπόθεση λαθρεμπορίου οργάνων και ανθρώπινων ιστών αποκαλύφθηκε, σήμερα, στο αεροδρόμιο Μακεδονία.


Οι υπάλληλοι του τελωνείου κατά τη διενέργεια ελέγχου στις αποσκευές επιβατών πτήσης από τη Μόσχα προς τη Θεσσαλονίκη εντόπισαν μέσα σε χαρτοκιβώτιο μία ειδική χάρτινη κατασκευή με παγοθήκες και μία πλαστική ειδική συσκευασία με ρωσική σήμανση τυλιγμένη σε φελιζόλ. Μέσα σε αυτήν την ειδική συσκευασία βρέθηκαν  αποστειρωμένα ανθρώπινα κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην κερατοπλαστική!


Η επιβάτης στην οποία ήταν δηλωμένη η αποσκευή, ισχυρίστηκε πως εργάζεται ως ταξιδιωτική σύνοδος να παραλαμβάνει αλλοδαπούς τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη και τους οδηγεί στη Κέρκυρα για να δουν τα αξιοθέατα. Όσον αφορά το δέμα με τα ανθρώπινα κύττατρα, υποστήριξε πως έκανε διευκόλυνση, γνωρίζοντας πως μετέφερε φάρμακα τα οποία θα παρέδιδε σε υπάλληλο του τουριστικού γραφείου.


Η γυναίκα κρατείται και οι έρευνες συνεχίζονται.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]