Εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Ατρόμητος τα μέτρα που του έδωσε ο Άρης στον δύσκολο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν από νωρίς το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, αγωνιστικό χώρο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και νίκησε, για τη 28η «στροφή» της Super League, με 2-0.

Καταλύτης για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος «σέρβιρε» στο 17' στον Γιώργο Μανούσο και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (0-1). Στο 36' ο διεθνής επιθετικός έβαλε ο ίδιος την μπάλα στα δίχτυα, με πλασέ, προλαβαίνοντας τον Κουέστα και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του.


Η ταυτότητα του αγώνα


Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Γκολ: – / 17' Μανούσος, 36' Κουλούρης


Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) 4ος: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς)

Κίτρινες: 88' Βέλεθ/30' Κιβρακίδης, 44' Μπουσούλατζιτς, 58' Μανούσος, 80' Μάντσον, 92' Καρασαλίδης

Κόκκινες: – / -


Άρης (Σάββας Πεντελίδης): Κουέστα, Ντιγκινί, Λάρσον, Βαλεριάνος (71' Κορχούτ), Γκαρσία, Φετφατζίδης (52' Γιουνές), Ματίγια, Σιώπης, Βέλεθ, Τζανακάκης (80' Μαρτίνες), Ρόουζ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):  Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (94' Ούμπιδες), Μανούσος (84' Καρασαλίδης), Μπρούνο, Κουλούρης (88' Ενσικουλού).