Μια ερώτηση, που ακούστηκε από το κοινό εκδήλωσης για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης, χθες το βράδυ, εξόργισε την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία αποχώρησε από την εκδήλωση!


Το πρωτοφανές περιστατικό (να αποχωρεί υφυπουργός για μια φράση) η κ. Χατζηγεωργίου, με ανακοίνωσή της το χρεώνει στον Δημήτρη Κούβελα, δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης. Την ώρα που μιλούσε για το έργο της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας, ακούστηκε από την αίθουσα: "Για το Παπαγεωργίου θα μας πείτε τίποτα"; Με το που ακούστηκε η ερώτηση, η υφυπουργός -που είναι σαφέστατα άπειρη για να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία τέτοιου είδους καταστάσεις) μάζεψε τα χαρτιά της ομιλίας της  και λέγοντας ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συνεχίσει, αποχώρησε μέσα σε μια αίθουσα όπου δεν ακουγόταν το... παραμικρό: Ούτε εναντίον της, ούτε υπέρ της!

Η συντονίστρια της εκδήλωσης την κάλεσε να μην αποχωρήσει, εκείνη, όμως, καθώς κανείς άλλος δεν πήρε το μέρος της -αλλά ούτε και μίλησε εναντίον της- έφυγε από την αίθουσα, για να συνεχιστεί η υπόλοιπη εκδήλωση με τους... υπόλοιπους ομιλητές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Χατζηγεωργίου υποστηρίζει ότι «στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών». Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, όμως, μόνον αντιδράσεις δεν έχουν καταγραφεί:



Η υφυπουργός, πάντως, ξιφουλκεί γενικώς κατά της Νέας Δημοκρατίας την οποία κατηγορεί για... συγχρωτισμό με την Χρυσή Αυγή:

«Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους» τονίζει και συνεχίζει ακάθεκτη!

«Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της. Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».