[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Είχε καταδικαστεί σε... 130 χρόνια φυλακή και κυκλοφορούσε ελεύθερος!Τι κι αν είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 130 ετών; Ο  24χρονο αλλοδαπός κυκλοφορούσε ελεύθερος!


Τις... αμέριμνες βόλτες του έκοψαν, χθες, αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, όταν τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, καθώς υπήρχαν οι εναντίον του καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 24χρονος καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή κάθειρξης 130 ετών και συνολική χρηματική ποινή 270.000 ευρώ για το αδίκημα της «Προώθησης πολιτών τρίτων χωρών που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου σε ελληνικό έδαφος, κατά συρροή». Το δικαστήριο έκρινε ότι είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος διευκόλυνσης παράτυπων μεταναστών με "πλούσια" δράση.

Ο 24χρονος είχε καταφέρει, ασκώντας διάφορες εφέσεις σε πρώτο βαθμό, να παραμένει εκτός φυλακών. Όταν οι υποθέσεις συγχωνεύτηκαν καταδικάστηκε ερήμην. Από τότε παρέμενε φυγόποινος ως χθες που εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βάφτηκε... μοβ ο Λευκός Πύργος (φωτογραφία και video)

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]