[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σκοτώθηκε διανομέας φαγητού στο Βόλο

Άλλος ένας διανομέας φαγητού,ο τέταρτος μέσα στο 2019, σκοτώθηκε το περασμένο Σάββατο.Το δυστύχημα έγινε σε δρόμο του Βόλου, όταν ο 33χρονος ντελιβεράς παρασύρθηκε, με το μηχανάκι του, την ώρα της εργασίας, από ημιφορτηγό.


Η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων και Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού καταγγέλλει ως “δολοφονία” το περιστατικό, με ανακοίνωσή της στρέφεται κατά των εργοδοτών οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, “παραμένουν στο απυρόβλητο, παρά την καταστρατήγηση της νομοθεσίας (μη πληρωμή/κλοπή υπερωριών, αργιών, νυχτερινών, δώρων, ανασφάλιστη ή υποασφαλισμένη εργασία, υπερεντατικοποίηση, μη παροχή εξοπλισμού -μηχανάκι, βενζίνες, συντήρηση, Μέσα Ατομικής Προστασίας κτλ.)” και την κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Εργασίας, επειδή, όπως ισχυρίζεται, “οι αντεργατικοί μνημονιακοί νόμοι που έχουν ψηφίσει τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν στο όργιο εργοδοτικής αυθαιρεσίας και εκμετάλλευσης που υφίστανται οι εργαζόμενοι”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο καιρός σήμερα

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]