[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδήλωση του Συνδέσμου ΜοναστηριωτώνΟ Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των πέριξ «Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ» , διοργάνωσε την ετήσια πατροπαράδοτη Γιορτή της Ορθοδοξίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.
Το θέμα της φετινής εκδήλωσης ήταν ο αποχαιρετισμός της επί 40 χρόνια Προέδρου του Συνδέσμου, Βιολέττας Παπαθανασίου.
Μίλησαν η κ. Ιουλία Μπίλη σύζυγος του αειμνήστου Αναστασίου Μπίλη ευεργέτη της πόλης μας και μόνιμο υποστηρικτή του Συνδέσμου, και προσωπική φίλη της Βιολέττας Παπαθανασίου.  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ» από το Μοναστήρι, κ. Ευγένιος Ριστέφσκι, ο Δημήτριος Κωστόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα», ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, Πολιτικός Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης και η κ. Λένα Παπαθανασίου, Ειδική Γραμματέας του Συνδέσμου.  Χαιρετισμό απεύθυνε η Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Καλυψώ Τρυφωνάκη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]