[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«ΝΙΑζομαι για το μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα» στο ΝΟΗΣΙΣ
Η νεανική ιδιοπαθής αρθρίτιδα (ΝΙΑ), αποτελεί το τρίτο συχνότερο χρόνιο νόσημα της παιδικής ηλικίας μετά την επιληψία και τις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα. Πρόκειται για νόσημα με βασικό σύμπτωμα την ανάπτυξη φλεγμονής των αρθρώσεων. Νεανική σημαίνει ότι η πάθηση αφορά ασθενείς ηλικίας κάτω των 16 ετών.

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:00-13:00, στο Αμφιθέατρο του ΝΟΗΣΙΣ, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «ΝΙΑζομαι για το μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα».

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Περιφερειακή διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων, που θα γιορταστεί για πρώτη φορά ανά τον κόσμο τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/Θμιας Θεσσαλονίκης, καθώς και οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, προϊστάμενοι ΚΕΣΥ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά στην παρακάτω διεύθυνση  www.webtv.kmaked.eu

Περισσότερες πληροφορίες για τον «Σύλλογο Φίλων των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες» στη διεύθυνση: rhttp://www.paa.gr/Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]