[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Προσοχή: Έργα στην περιφερειακή

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται σήμερα Τετάρτη 27 και αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα εκτελεστούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στον κόμβο Κ10, στο δεξί έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς ανατολικά κατά μήκος της περιφερειακής οδού. Οι εργασίες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί, εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως τις 2.00 το μεσημέρι.

Σήμερα, επίσης, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στο τούνελ της περιφερειακής οδού με κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά, με ώρα έναρξης 9.00 το πρωί. Εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως τις 4 το απόγευμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]