Νεαρός αλλοδαπός, που πουλούσε ναρκωτικά σε τοξικομανείς στο κάμπους του ΑΠΘ, πέταξε στο έδαφος το χασίς που κατείχε, μόλις είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν για να τον συλλάβουν, μπας και την γλιτώσει...


Το περιστατικό συνέβη χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αστυνομίας στην περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) και σε χώρους του Α.Π.Θ. Ο 22χρονος αλλοδαπός μόλις είχε πουλήσει ναρκωτικά σε τρεις Έλληνες, 22, 42 και 49 ετών. Ο 22χρονος πέταξε στο έδαφος ένα σακουλάκι που περιείχε 10,83 γραμμάρια χασίς, όχι, όμως και τα χρήματα που του είχαν δώσει οι τοξικομανείς για να αγοράσουν τη δόση τους, τα οποία βρέθηκαν στην τσέπη του.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους του Α.Π.Θ. συνολικά οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, συνελήφθησαν έξι Έλληνες ηλικίας 22 έως 49 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κάνναβης.

Οι φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν, σήμερα, στον εισαγγελέα.