Νέα δενδροφύτευση από τον ΑηδονόπουλοΜία ακόμη δενδροφύτευση -αυτή τη φορά στα τμήματα  Μουσικών Σπουδών και ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη- διοργάνωσε η παράταξη «Συνέργεια #πρώτα η πόλη μας» στο πλαίσιο εθελοντικών δράσεων για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Από νωρίς πρωί του περασμένου Σαββάτου τα μέλη της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας», εθελοντές φοιτητές του ΑΠΘ, και ελληνοβουλγαρικές οικογένειες με παιδιά, πήραν μέρος στις εργασίες δενδροφύτευσης με σύνθημα «Ελάτε να πρασινίσουμε την πόλη».
«Η περιβαλλοντική αναβάθμιση της πόλης αποτελεί προτεραιότητα για την παράταξή μας. Λειτουργούμε ως ενεργό κομμάτι της πόλης, έχουμε υλοποιήσει πολλές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση και προετοιμάζουμε ακόμα περισσότερες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Συνέργεια# πρώτα η πόλη μας» Χάρης Αηδονόπουλος.
«Η καταπολέμηση της περιβαλλοντικής υποβάθμισης αποτελεί στόχο μας. Φυτεύοντας ένα δένδρο βελτιώνεις το κλίμα, ανανεώνεις τον αέρα, αναβαθμίζεις την ποιότητα ζωής. Η συμμετοχή όλων μας αποτελεί δείγμα αγάπης για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος» πρόσθεσε ο κ. Αηδονόπουλος.

Σχόλια