[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μπουτάρης για πατίνια: Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο

Για ανυπαρξία θεσμικού πλαισίου, σχετικά με τη χρήση των ηλεκτρικών πατινιών, με τα οποία προκλήθηκαν, ήδη, δύο ατυχήματα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε πριν λίγο, στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.Όπως είπε, άκουσε πως το ένα από τα ατυχήματα “ήταν θανατηφόρο”. Όπως πρόσθεσε, επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Τροχαίας, από όπου πληροφορήθηκε ότι “δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, όπως ούτε στο Ισραήλ, από όπου ήρθαν αυτά, υπάρχει. Θα επικοινωνήσουμε ξανά με την Τροχαία, για να βάλουμε τάξη, επειδή είναι επικίνδυνα αυτά. Έχουν δυνατότητα να αναπτύσσουν 20 χιλιόμετρα την ώρα, όπως μου είπαν. Είναι ανεξέλεγκτη αυτή η ταχύτητα. Αυτό που θα πρότεινα, είναι να πάει η ταχύτητα από 5 ως 10 χλμ την ώρα”, κατέληξε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]