[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η απάντηση του ΥΜΑΘ για την επιδότηση φόρουμ με τα Σκόπια

“Ούτε σπατάλη, ούτε μοιρασιά, ούτε εύνοια ημετέρων”. Αυτό απαντά το ΥΜΑΘ στο δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, σύμφωνα με το οποίο επιδοτήθηκε ημερίδα με τα Σκόπια, για την ανάπτυξη της περιοχής.Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου το δημήμερο Βαλκανικό Φόρουμ για την επιχειρηματικότητα, με προϋπολογισμό 66.500 ευρώ “υπηρετεί τον στόχο του ΥΜΑΘ για δικτύωση και συνεργασία των επιχειρηματικών και ερευνητικών  φορέων των έξι χωρών των Βαλκανίων: Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας, Ρουμανίας, Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας”. Προστίθεται ότι η διοργάνωση “ήταν απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού” και η ανάθεση της υποστήριξης της διοργάνωσης σε δύο εταιρίες της Θεσσαλονίκης “υλοποιήθηκε μετά από προκήρυξη "συνοπτικού διαγωνισμού¨ όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις”.


Να σημειωθεί, πάντως, ότι για τη νομιμότητα των πράξεων, δεν υπήρξε ούτε νύξη. Σαφώς και όλα ήταν νόμιμα…


Η απάντηση περιλαμβάνει και άλλες χρηματοδοτήσεις στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα. Το salonicanews, καθώς δεν τις αναμετάδωσε, δεν περιλαμβάνει τα σχετικά αποσπάσματα της απάντησης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]