Λίγα λεπτά κατάφερε μόνον να αντισταθεί στον Ολυμπιακό ο Άρης, στο ντέρμπι του Καραϊσκάκης. Έφυγε ηττημένος με το βαρύ 4-1, σε ένα παιχνίδι που δεν το διεκδίκησε ούτε κατά το ελάχιστο.


Όσο το σκορ παρέμενε στο 0-0, η ομάδα του Παντελίδη έδειχνε ότι κάτι είχε να παρουσιάσει. Με το 1-0 και το 2-0, όμως, σχεδόν παραδόθηκε.  Κατάφερε να βρεθεί για λίγα λεπτά, κυρίως χάρη σε ατομικές ενέργειες των παικτών της, μείωσε στο 2-1, αλλά με τη σέντρα δέχτηκε και τρίτο γκολ και κατέρρευσε, όπως έχει κάνει σε πολλά παιχνίδια εφέτος...

Οι ευκαιρίες για τον Άρη ήρθαν στο 0-0, με τον Φετφατζίδη, όμως δεν τις αξιοποίησε. Όσο περνούσε η ώρα, ο Ολυμπιακός στέκονταν καλύτερα στο γήπεδο κι έδειχνε πως, όποτε κι αν κατέβαινε προς την εστία του Κουέστα θα έβαζε γκολ... Ειδικά το 3-1 και το 4-1 έγιναν σε ρυθμό προπόνησης για τους γηπεδούχους, που είχαν και... γενέθλια(ο σύλλογος έκλεισε τα 94 χρόνια του). Ο Άρης ούτε καν διανοήθηκε να τους χαλάσει το πάρτι...

Καλύτερος από τον Άρη ο Γκαρσία, ενώ από τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Γκολ: 27' Μασούρας, 35, 75' Ποντένσε, 90 Γκερέρο / 74' Μαρτίνες

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας) 4ος: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)
Κίτρινες: 25΄ Γκιλιέρμε, 31' Χασάν / 38' Σιώπης, 44' Βέλεθ

Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίντς): Σα - Ομάρ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης - Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης - Ποντένσε, Φορτούνης (84' Καμαρά), Μασούρας (70' Ανδρούτσος) - Χασάν (62' Γκερέρο).

Άρης(Σάββας Παντελίδης): Κουέστα - Βαλεριάνος, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ - Ματίγια (78' Μπάσα), Σιώπης - Λάρσον, Φετφατζίδης (57' Μαρτίνες), Ματέο Γκαρσία - Γιουνές.