Μέσα στην εβδομάδα θα ψηφιστεί στην Βουλή η ρύθμιση για το νέο πλαίσιο προστασίας της α κατοικίας, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μιλώντας για θράσος των ανθρώπων που άφησαν χωρίς προστασία την λαϊκή κατοικία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο επίδομα Πάσχα, ξεκαθαρίζοντας από την πλευρά του ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει τον τρόπο κατανομής του υπερπλεονάσματος του 2019.
«Τίποτα περισσότερο δεν έχω να σας πω αυτή τη στιγμή για τον προϋπολογισμό του 2019» πρόσθεσε. «Αν και εφόσον στο μέλλον δημιουργηθούν δημοσιονομικές δυνατότητες, θα σκεφτούμε τον τρόπο που παραπανίσια χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας» υποστήριξε.
Τέλος αναφερόμενος στο σάλο που προκάλεσε η υπόθεση της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοΐζου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την υπερασπίστηκε, ενώ επιχείρησε να επιτεθεί για ακόμα μία φορά στην αντιπολίτευση αναφέροντας : «Η Μυρσίνη Λοϊζου πριν από μια δεκαετία υπέπεσε σε ένα ατόπημα. Είχε την ευθιξία και την ηθική ακεραιότητα να παραιτηθεί από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς δηλώσεις και απειλές του τύπου «θα σας τελειώσω», «θα σας πάω αίμα»… όπως στελέχη της ΝΔ. Η κα Λοϊζου έχει μιλήσει, για ένα αδίκημα που τέλεσε ενώ δεν ασκούσε εξουσία. Περιμένω την αυτοκριτική του πολιτικού συστήματος που επί χρόνια απομυζούσε τους πόρους του κράτους ενώ ασκούσε εξουσία»