Αλληλοκατηγορίες Μυλόπουλου - Σιμόπουλου για το σταθμό Βενιζέλου του ΜετρόΜύλος με το σταθμό του μετρό στη Βενιζέλου. Αντιπαραθέσεις και καταγγελίες για τον πιο σημαντικό σταθμό του Μετρό στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.


Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γ. Μυλόπουλος τόνισε πως η Θεσσαλονίκη θα έχει μετρό το 2020 στη βασική του γραμμή και αρχές του 2021 θα συνδεθεί με την Καλαμαριά. Σε ότι αφορά τον σταθμό της Βενιζέλου, ο κ. Μυλόπουλος υποστήριξε πως υπάρχουν οι μελέτες, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και πως ο σταθμός θα είναι έτοιμο το 2023.

Μέχρι τότε η βασική γραμμή θα λειτουργεί κανονικά μέχρι το σιδηροδρομικό σταθμό χωρίς να σταματά στη Βενιζέλου.

Στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρξει τελικά σταθμός του μετρό στη Βενιζέλου, ο κ. Μυλόπουλος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

«Ο κ. Μυλόπουλος λέει ψέματα» δήλωσε στο ΡΘ ο πρώην γ.γ δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει βιώσιμη λύση για το σταθμό της Βενιζέλου και όπως είπε αυτό το ξέρει και ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό.

Εκτίμησε μάλιστα πως τελικά δεν θα υπάρξει ο σταθμός στη Βενιζέλου. "Το αρχαία και μετρό θα γίνει ούτε αρχαία ούτε μετρό" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στις εργασίες που αναφέρθηκε ο κ. Μυλόπουλος και οι οποίες εκτελούνται αυτή την περίοδο ο κ. Σιμόπουλος είπε ότι είναι εργασίες που αφορούν την αρχική εργολαβία και αφορούν την οροφή του σταθμού.

Αυτή τη στιγμή τα αρχαία έχουν καταχωθεί κατήγγειλε ο κ. Σιμόπουλος ενώ όπως είπε ενα μέρος τους έχει αποσπαστεί και βρίσκεται σε αποθήκες στο Καλοχώρι.

Από το rthess.gr

Σχόλια