[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στηρίζει και Λεκάκη ο Μπουτάρης

Αφού έδωσε την… ευχή του στον Γιώργο Ορφανό, αφού εξέφρασε την ελπίδα του να συγκεντρώσει ο Σπύρος Βούγιας ποσοστό που να τον βάζει στον δεύτερο γύρο, τώρα ήρθε η ώρα να στηρίξει και τον… προερχόμενο από την Πρωτοβουλία Π. Λεκάκη. Ο λόγος για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.Εξερχόμενος από το κινηματοθέατρο "Ολύμπιον" ο κ. Μπουταρης, δήλωσε: "Η παρουσία μου εκτός από συναισθηματική είναι και ουσιαστική. Στηρίζω αυτή την παράταξη που έχει βγει από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας. Όπως είπε και ο Πέτρος Λεκάκης υπάρχει γνώση πως λειτουργεί ο δήμος, ποια είναι τα πρόβληματα και βέβαια το κυριότερο απ’ όλα έχουν διάθεση να συνεχίσουν να κάνουν δουλειά".


Πρόσθεσε ο κ. Μπουτάρης, πως "αυτό για μένα είναι εξαιρετική επιβεβαίωση της επιτυχίας της Πρωτοβουλίας η οποία έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ κόμμα για να μαζέψει κόσμο και να έχει αυστηρές διαδικασίες. Κάποιοι πήγαν σε άλλον υποψήφιο, αλλά η βασική ομάδα της Πρωτοβουλίας συνεχίζει και διεκδικεί το δήμο. Προφανώς με το σύστημα που υπάρχει είναι απαραίτητες οι συνεργασίες. Η "Θεσσαλονίκη Πρώτη" τώρα θα πάρει την προσωπικότητα των ανθρώπων που είναι μπροστά. Κάθε καινούργια κατάσταση έχει άλλες προσωπικότητες, αλλά όλα αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με την αντίληψη της Πρωτοβουλίας".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]