Εκστρατεία καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη διοργανώνει, την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί, ο δήμος Νεάπολης Συκεών, προσκαλώντας όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση.

“ Περισσότερα από 200 διακοσμητικά και οπωροκηπευτικά δενδρύλλια και θάμνοι  θα αναμορφώσουν την εικόνα του ανεκτίμητου αυτού πνεύμονα πρασίνου και ζωτικό χώρο πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας του δήμου, που γίνεται καθημερινά πόλος έλξης για εκατοντάδες πολίτες, αθλητές και συλλόγους ολόκληρης της πόλης” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η δράση θα αρχίσει με  τη συγκέντρωση των εθελοντών στην προέκταση της οδού Ελ. Βενιζέλου, στο ανοιχτό πάρκινγκ του ΕΑΚ Νεάπολης (περιοχή Στρεμπενιώτη). Η καθαριότητα και η δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθούν δίπλα από τα γήπεδα του τένις, στα δύο πάρκα της οδού Μητροπόλεως, στο χώρο κάτω από το 4ο-5ο Γυμνάσια Νεάπολης, στο χώρο επί των οδών Διγενή και Μητροπόλεως.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή πετρωδών αντικειμένων στους παραπάνω χώρους, απομάκρυνση δυο μπασκετών, καθώς και αποκομιδή πλακών στην αρχή προέκτασης της οδού Βενιζέλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313. 329501-502.