Ο Καραϊσκάκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή, που τον έφερε στην πρώτη δεκάδα, μετά και την 23η στροφή.



Από την άλλη, για μία ακόμη αγωνιστική, ο Ηρακλής δεν εμφανίστηκε αντάξιος των προσδοκιών και γνώρισε την ένατη ήττα του στο πρωτάθλημα, η οποία τον… βάζει σε ενδεχόμενους μπελάδες, με τις ομάδες που παλεύουν για να μείνουν στην κατηγορία.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26’, με τον Τζιώρα να σκοράρει με σουτ για το 1-0.


Από εκεί κι έπειτα, ο Ηρακλής άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το μισάωρο, με τις προσπάθειες των Ντούνη και Παναγιωτούδη στο 33′ να μη βρίσκουν στόχο. Έτσι φθάσαμε στο ημίχρονο.


Δυνατά μπήκε ο Ημίθεος στον αγωνιστικό χώρο για την επανάληψη, πιέζοντας του Αρτινούς. Στο 50′, ο Ρόβας δεν μπόρεσε να σκοράρει με τακουνάκι, ύστερα από σουτ του Ορφανίδη.


Από εκεί κι έπειτα η απόδοση των κυανόλευκων άρχισε να πέφτει. Στο 59′, ο Καραϊσκάκης έφτασε μια… ανάσα από το 2-0, αλλά η προσπάθεια του Ψιάνου σταμάτησε στο δοκάρι. Τα λεπτά περνούσαν και το παιχνίδι πήγαινε εκεί που το ήθελαν οι Αρτινοί, οι οποίοι κράτησαν το υπέρ του σκορ μέχρι και το τέλος.


Οι συνθέσεις:


Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου, Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (83′ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (64′ Κάκκο), Τζιώρας (77′ Μπαντέ).


Ηρακλής: Γιαγκιόζης, Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας (55′ Παυλίδης), Ορφανίδης (79′ Παπαδόπουλος), Γκναμπούγιου (46′ Ρόβας)