[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μ. Κυριζίδης: Να αξοποιήσουμε την περιουσία του Δήμου προς όφελος των δημοτών


Στην ανάγκη αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των δημοτών αναφέρθηκε ο υποψήφιος
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Θετικά" Μάκης Κυριζίδης στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της επιτροπής για τον Αρη, Κώστα Χρυσόγονο.

Ο κ. Χρυσόγονος ανέλυσε στον κ. Κυριζίδη το αίτημα της επιτροπής σχετικά με τους δημοτικούς χώρους πέριξ του γηπέδου Χαριλάου, ώστε αυτοί να διαμορφωθούν ως χώροι στάθμευσης εξυπηρετώντας τους φιλάθλους τις ώρες των αγώνων.

"Είμαστε θετικοί στην πρόταση αυτή", υπογράμμισε ο κ. Κυριζίδης. "Έχω ήδη εκφράσει την θέση μου και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα αναξιοποίητα δημοτικά ακίνητα και την αναγκαιότητα αυτά να διαμορφωθούν, ώστε να δώσουν λύσεις στάθμευσης στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές του Δήμου. Για εμάς, όλη η δημοτική περιουσία πρέπει άμεσα να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί από τους δημότες", είπε χαρακτηριστικά.


#Κυριζίδης #Χρυσόγονος #δήμος Θεσσαλονίκης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]