[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καθηλώνει το νέο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ έκανε γνωστό ότι προχωράει σε έργα αναβάθμισης του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο μας δίνει μια «πρόγευση». Τα πλάνα είναι πραγματικά καθηλωτικά καθώς το έτσι κι αλλιώς επιβλητική γήπεδο θα γίνει πολύ πιο όμορφο και σύγχρονο. Όπως φαίνεται, θα δημιουργηθεί κλειστή οροφή και επιπλέον μια πλατεία στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα ομορφύνει την περιοχή. Ακόμη, το νέο γήπεδο θα είναι 12 μέτρα ψηλότερο, ενώ το εσωτερικό θα εκσυγχρονιστεί σε ψηφιακό, δίνοντας έτσι ξεχωριστές ανέσεις. Θα μπει μεταλλικό πλέγμα στο εξωτερικό, θα υπάρχει οροφή αλλά και τεχνολογία προβολής βίντεο σε 360 μοίρες. Μάλιστα εκτός από μουσείο, χώρους αναψυχής και εστιατόρια θα υπάρχει και ειδικός χώρος για την ομάδα Esports των «Μερένχες».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]