[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΝΔ για νομοσχέδιο περί... μολότοφ: Η κυβέρνηση προσφέρει υπηρεσίες σε Χρυσή Αυγή και κουκουλοφόρουςΕυνοϊκή ρύθμιση για τη Χρυσή Αυγή και τους ταραξίες κουκουλοφόρους θεωρεί, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, το νομοσχέδιο που έδωσε για διαβούλευση το Υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση
εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.

"Οι σκανδαλώδεις αυτές διατάξεις ευνοούν ευθέως τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ταραξίες και τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν καθημερινά ανενόχλητοι δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχοντας μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε παρασκευαστήρια μολότοφ. Η εύνοια της κυβέρνησης προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούργια, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια καθυστερεί τη δίκη της με φαιδρά προσχήματα. Όπως δεν είναι καινούργια και η ανοχή της στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια εξευτελίζοντας την έννοια του ασύλου", τονίζεται στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Και η ανακοίνωση καταλήγει; "Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και να μην τις καταθέσει καν στη Βουλή».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λάβρος ο Ζέρβας κατά του παρεμπορίου

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]