[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έφοδος της αστυνομίας στον αυτοσχέδιο καταυλισμό στο ΣταθμόΈφοδο πραγματοποίησε, χθες το πρωί, η αστυνομία, στον αυτοσχέδιο καταυλισμό σε οικόπεδο στην περιοχή Διαλογή του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, όπου συνέλαβε συνολικά 54 άτομα.Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, αλλά και υπάλληλοι του κεντρικού δήμου και της Υγειονομικής Υπηρεσίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Ελέγχθηκαν 78 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν 54 αλλοδαποί, από Μαρόκο, Αλγερία, Συρία, Αίγυπτο και Λιβύη, καθώς προέκυψε ότι διαμένουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι από υπαλλήλους της Υγειονομικής Υπηρεσίας, το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε χαρακτηριστεί ως ανθυγιεινή εστία που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]