Ζευγάρι Αλβανών, που ήταν έτοιμο να "ρίξει" στις "πιάτσες" των τοξικομανών Αθήνας και Θεσσαλονίκης πάνω από ένα κιλό κοκαΐνης, συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για 37χρονο και 29χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, παραβάσεις των Νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί αλλοδαπών, πλαστογραφία και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι το ζευγάρι έφερνε κοκαΐνη στη χώρα μας κι άρχισαν να το παρακολουθούν. Τους συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη χθες (28-02-2019) το πρωί, όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 617,2 γραμμάρια κοκαΐνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία είχαν κρύψει στο καρότσι του παιδιού της 29χρονης!



Βρέθηκαν, επίσης, πάνω τους 415 ευρώ, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονταν από εμπορία ναρκωτικών και δυο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επιπλέον, στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πλαστό Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και 300 ευρώ.

Σε έρευνα στο σπίτι τους στην Αθήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 484 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, 10.000 ευρώ, σπρέι πιπεριού και πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Σημειώνεται ότι, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό τους χωρίς να ΄χει δίπλωμα οδήγησης, ενώ δε διέθετε ούτε τα απαραίτητα έγγραφα για την νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.