Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, χθες, σε δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης: Κάποιοι όρμησαν να... απαγάγουν ένα μωρό από την αγκαλιά της μάνας! Την ίδια ώρα, ένας άλλος, άρπαξε την τσάντα γυναίκας που συνόδευε τη μάνα με το παιδί!

Θύματα αυτής της απίστευτης ιστορίας, που έγινε στο κέντρο της πόλης, ήταν η σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Νίκου Ταχιάου, η ανιψιά του και το παιδί της!

Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook, σήμερα, καθώς ήδη είχε γίνει γνωστό σε κάποια site ποια ήταν τα "θύματα", θεωρεί ότι η επιχείρηση απαγωγής ήταν αντιπερισπασμός για να κλέψει κάποιος άλλος την τσάντα της συζύγου του:

"Για να βάλω το θέμα στιην σωστή διαάταση νομίζω ότι επρόκειτο για ένα σύνηθες περιστατικό κλοπής της τσάντας της γυναίκας μου και ότι η απειληθείσα αρπαγή του μωρού ήταν αντιπερισπασμός. Επίσης οφείλω να διευκρινίσω πως στην σύλληψη του ενός από τους δράστες, εκτός από τους περαστικούς και τους εργαζομένους των διπλανών καταστημάτων συνέβαλαν και οι Αφρικανοί που απλώνουν την παρμάτια του παρεμπορίου στην Λεωφόρο Νίκης. Η αστυνομία επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και την ευχαριστώ και συγχαίρω γι' αυτό", αναφέρει.

Μάλιστα, σχολιάζει: " Η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα απλώνονται ως επιδημία στην πόλη, ακόμα και στα πιο προβεβλημένα σημεία της. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδείξει απίστευτη ανοχή με την σύμπραξη της ηγεσίας της αστυνομίας που εφάπτεται μαζί της και η οποία έχει αφήσει το προσωπικό χωρίς εφόδια και κυρίως χωρίς εμπιστοσύνη προς αυτήν".

Και, καθώς, αναφέρεται στην παραβατικότητα που σημειώνεται στη Θεσσαλονίκη και από αλλοδαπούς, προσθέτει: "Με κίνδυνο να με κατηγορήσει και πάλι ως ακροδεξιό ή υποψήφιο υπουργό δημοσίας τάξεως η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός κυρία Νοτοπούλου η οποία μέχρι πρότινος συνοδευόταν παντού από μία κλούβα των ΜΑΤ και με την ευχέρεια της καταφυγής στη νέα εφεύρεση των προληπτικών προσαγωγών, θαρρείς και ζούμε στο '50 ή στην χούντα, θα επαναλάβω πως ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Οι υπουργοί δημόσιας τάξης και η τοπική φυσική ηγεσία της αστυνομίας θα βρουν κακό μπελά μαζί μου. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία ασφαλής πόλη".

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει ο ίδιος, λίγη ώρα αργότερα, άγνωστος διέρρηξε ένα αυτοκίνητο ακριβώς κάτω από το σπίτι του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και, όταν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι του βρήκε, για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια, κλειδωμένη την πόρτα της εισόδου!