[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΣΟΚ: Μάνα πέταξε το παιδί της από το μπαλκόνι κι έπειτα βούτηξε στο κενό!Σοκάρει η τραγωδία στον Νέο Κόσμο, όπου μητέρα πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο και στην συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.Οι μαρτυρίες των γειτόνων καθώς και αυτόπτων μαρτύρων είναι συγκλονιστικές, καθώς το παιδάκι φέρεται να φώναζε τον μπαμπά του λίγο πριν το πετάξει η μητέρα του από το μπαλκόνι.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του Alpha, ο τραγικός σύζυγος και πατέρας μόλις είχε φτάσει κάτω από το σπίτι του. Εκείνη την ώρα μία γυναίκα προσπαθούσε να μεταπείσει την μητέρα να μην ρίξει το παιδί και να μην πέσει κι εκείνη.

Ο πατέρας αμέσως ανέβηκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου βρίσκονταν η γυναίκα του και το παιδί του στο μπαλκόνι, ωστόσο δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η γυναίκα του είχε βάλει τον σύρτη στην πόρτα.

Ο άνδρας χτύπησε σε διπλανό διαμέρισμα και προσπάθησε να περάσει στο μπαλκόνι του από εκεί, ωστόσο δεν πρόλαβε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα τραγικά γεγονότα.

Ο ίδιος, σε κατάσταση σοκ, έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να του ληφθεί κατάθεση.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]