Στη Θεσσαλονίκη ο ΚαμίνηςΤη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται αύριο, Τρίτη 5 Μαρτίου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προκειμένου να μιλήσει στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, καθώς και να συμμετάσχει στην παρουσίαση βιβλίου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του δημάρχου Αθηναίων έχει ως εξής:

- Στις 13.00 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα μιλήσει στην τακτική συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την αυτοδιοίκηση.


- Στις 19.00 ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα μιλήσει στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των Νίκου Μαραντζίδη και Γιώργου Σιάκα με τίτλο «Στο όνομα της αξιοπρέπειας». Στην παρουσίαση, θα συμμετάσχουν επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ)  Λουκάς Τσούκαλης, ο οποίος διδάσκει στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων του Παρισιού (Sciences Po) και στο Κολλέγιο της Ευρώπης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δώρα Αυγέρη. (Μητροπολιτικό Κολέγιο Ελ.Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή). 

Σχόλια