Ντιμπέιτ με την ευθύνη των... φορέων θέλει ο ΠαπαστεργίουΈκκληση στους θεσμικούς φορείς, τα επιμελητήρια και τους επιστημονικούς συλλόγους να πάρουν την πρωτοβουλία ώστε να καλέσουν και να οργανώσουν τον δημόσιο διάλογο όλων των υποψηφίων, για το σύνολο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και ανά νομό, απευθύνει,
με δήλωσή του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου, επικεφαλής της παράταξης "Πράξεις για τη Μακεδονία".

Ο κ. Παπαστεργίου, τονίζει ότι αντικείμενο του διαλόγου αυτού θα πρέπει να είναι τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής και οι προτάσεις για την αντιμετώπισή τους, ενώ καλεί και τα μέσα ενημέρωσης να συμμετέχουν στο διάλογο αυτό.

"Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες έναν ιδιότυπο διάλογο - στημένο - μεταξύ των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια και τους δήμους προκειμένου να στήσουν δίπολα που θα τους ωφελήσουν εκλογικά ενισχύοντας μία στείρα συντηρητική αντιπαράθεση" αναφέρει ο κ. Παπαστεργίου.

Επισημαίνει, παράλληλα, ότι "περιφέρεια και κυβέρνηση χέρι - χέρι οδήγησαν σε οπισθοχώρηση την Κεντρική Μακεδονία" και τονίζει ότι οι "πολίτες θέλουν λύσεις και απαντήσεις, θέλουν πράξεις".

Σχόλια